CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, 11 January 2009

trrrime kasehhh korg.... =)

uihhh....da lame gak xtulis yek...napekah? xyah ckap pon sbbnye mesti korg da teka mcm2 kan...lantak la korg nk pikir pe...i couldn't care less...hahahaa..;p

assalamualaikum...salam pmbuke bicara...

sbnanye aku da lame gak nk post bnde nih...tp skrg bru bkesempatan nk wat....ye lah,aku nih suke sgt delay things...plus,alasan bizi slalu je digunakan oleh aku yg bnama dibah ni...hehehh..

hal nih bkenaan dgn birthday aku yg jatuh pd hari ahad arituh...7 disember 2008...secara kbetulan same bday dgn hosmet aku - Amal....sorg lg bday yg da tentu2 same dgn aku dan beza just 5 minit lps aku dilahirkan di muke bumi ini - twin aku laa,Ahmad Nazirul Amir...sape lg kan?

jdi pndek citer...aku nk ucapkan trime kasehhh giler2 ah kt korg...terutamenye hosmet aku,bdak2 rmah kuning....thanx sgt sbb buat suprise mlm bday kitorg [aku n amal]...walopun amal da kater

"something fishy la dibah"

aku x expect ape2 pon...almaklumlah aku emosi terganggu plak mlm tuh..heheehe.. tapi korg tetap stick to plan korg nk wat suprise kat kitorg walopun
"susah giler nk suruh dibah ikot plan kiter...ade je hal yg ganggu....liat betol nk distract die mlm ni....bday girl pnye psal...xpela wehh"

hahahahaa....sori ah korg...aku mmg x expect suprise korg itu...thanx cake n lilin2 yg susah betol korg nyalakan mlm tuh walopun agak windy...musim hujan kt Jatinangor la katekan...hehehe..

mekaseh gak pd klasmet FKG 07 yg len....sggup turun join futsal kat Jatos yg di sponsor aku n amal smpena tanda thanxxx gile2 kat korg yg ingat bday kitorg...thanxx gak korg yg len yg wish time bday aku...u guys n girls really make me hepi...[aku ikhlas wehhh..from the bottom of my heart....cewahhhh] dan aku tahu...its the thoughts that count kan..??

anyway...di bawah ini sume gmbar2 time bdak2 rmah kuning buat suprise party kat aku n amal...huhuu..

nih sebelum dorg berjaya buat suprise party tuh...cubaan demi cubaan dilakukan utk distract aku n amal...huhuuu




bentuk 'heart' mggunekan lilin yg dorg cube buat utk kitorg di tempat parkir mobil dpan rumah...terharuuu~ walopun xnmpak sgt bntuk die..hehehe



aku,amal dan kek kami...tiup jgn xtiup!!





korg rmah kuning - Yana Izza Naz FatinNad FatinFana Atina Amal...thanx!! syg korg!!



sekian sahaje post aku kali nih...esok aku post lg k...promise(^_^)aku nk bce buku plak nih..sok aku remedial Dental Anatomy...later~

5 comments:

~*puding caramel*~ said...

bukan senang nk dance 'nobody ok'

bukan senang nk sorok kunci

bukan senang!

*nasib baik aku xtakut tgk ko moody*

donutcokelat said...

gambar di sini bnyk sam ngn blog amal`

duchess11 is DiBaH said...

hahhahaa...

yana :: maap!! aku emosi terganggu..naseb ku x mengamok akn time korg kunci aku kat blik tuh? hahahaa..[puding karamel]

tiqah :: ha'ah..ye lah..kan bday kitorg same..hehee..aku kan bru post bnde nih..lambat nk mamposs aku nih..da basi kot..hahaha..

amalyn said...

time surprise ni sume da give up nk wat surprise kat diba. diorg nak wat kat aku sorg je. haha~ well, they love me more. ;P

~*puding caramel*~ said...

yeah...aku hampir nk bia je diba..tp aku tegarkan jugak sebab 20 thn tu hanya sekali seumur hidup *sigh* [nada garang]