CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, 21 November 2008

heyya......i'm back!!


hmm...i'm back..??
apekah maksudmu dibah..??
jap..jap...sat lg aku explain..

assalamualaikum...hye...aloha...!!

arini ialah hari aku start balik tulis blog setelah almost 8 bulan menyepi...and this is my new blog... dulu pnye blog dah tak exist...harap maklum ye...kpd sesape yg pnah bce blog dulu,aku ucapkan thanxxxxxxx sbb still stick to my writings tp dis new blog xsame cm cara writings aku yg dulu...u know what i meant when i post my new blogs later on...hehehe..

aku berkire2 gak whether should i or should i not state da real reason why i deleted da former blog kat 1st post nih...? and so i decided..why not..?? [cehh..cam press conference plak aku rase...]

"i don't know where to start lpas tulis last post yg agak 'rebellious tp rase guilty' tu...lgpon kan aku da xtulis da lame giler lps tuh...aku buat blog bru la..sbb aku still ade urge utk menulis...pasal status skrg?? i choose not to talk bout it....some things are better left unsaid rite?"

yerp...dis is da new one..my new blog...so,feel free to comment ke,nk kutuk ke,pe ke,sile kan...kpd anda2 yg bru je mndrat di blog nih...aku ucapkan thanx gak sbb sudi bce 1st post yg merepek cipan nih...hahahaa..

ok laaah..smpai sini je..maleh nk tulis byak2..intro je kot..hehehe..later~
[gmbar di atas : adik aku - nabil...kat msia kan tgh cuti skolah skrg..hepi la tuh]

2 comments:

~*miss yana*~ said...

ulasan? apakah?

ohh ya..cik diba..

status kini? mengapa? apa yg berlaku?

selamat kembali kepada dunia blog ini

dr hakim said...

helo

bgus2 buat blog

hahaha

go on gurl...