CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, 11 April 2010

well said i guess (^_^)

okayhlaa..sbb hari ni mcm malas nak tulis pjg2..
post kali ni just nk tulis beberape updates,
and a video nak share dgn semua,
kamu kamu penyinggah dan readers yg lalu lalang di blog ni..:)


1st : update dulu okayh..:)

  • my two goldfish is still breathing and living happily dalam balang! dah 2 bulan dah! amazing kan? i have proven that i am capable of taking care of living things:) yeay me!!
  • sem 6! my last sem here!! meaning,the next 2 years kat indonesia nih,i will be at bandung.which is not jatinangor a.k.a pekan kecil di pesisiran bandung.Don't get me wrong honey,i'm not allergic to desa and i have nothing against ape2 pon kat sini.kecuali my landlord dgn caretaker...hehe:P
  • Anyway,pasal pembelajaran,insyaAllah i'm doing good.Discussion, lab2 yang hectic sudah menjadi rutin biasa..kehidupan kat sini lately penuh dgan drama..biase lah tu..komuniti kecik la katekan..ape yg A ngumpat dgan B psal C,akn smpai jugak kat si D,dan seterusnye berulang2 dan sampai laa kat Z..tapi ape yg Z tawu akan sampai kat A jugak...same je la..malas nak layan emo drama nih..me? I prefer to stay out of it:)

okayh...the 2nd one is : video!


video ini sy jumpa atas link kawan se-universitas kat facebook.walaupun aku nih xdelah islamic sgat,i know that,tapi i kinda like this vid though..sbb dia menjawab semua persoalan yg penting dlm memakai tudung...

tapi sy di sini menjelaskan..ini hanya video utk renungan.saje2 nak kongsi.it has nothing to do with me against any individual dlm soal memakai tudung (hijab) okayh? and sy tahu kalau part2 video islamic ke,video2 ceramah2 ke, mesti xank klik tgok kan..kadang pon pandang sebelah mata je..tak teringin nak klik pon..

but i strongly suggest that you click the play button..video nih xlame..5 minit je.just take a look okayh:)

bye for now...take care:)



2 comments:

Liyana said...

weh, nanti kita dh xserumah...xleh la aku nak tumpang2 motor ko lagi enn..

sebenarnya aku suke naik moto ngan ko. haha walaupun kite penah jatuh depan orang ojeg sampai nombor plat ko tercabut. itu mmg pengalaman kelakar bila ingat2 balik.

apa aku merepek ini. haha

Anonymous said...

Herzlich Willkommen hier im Erotikchat.


Unser Erotikchat gibt dir eine Alternative erotik hostessen und jedemenge andere Sachen,unter anderem sexuellen Vorlieben ausleben
Hier im besten Erotikchat findest du erotik hostessen Blind Date
Eventuel suchst du Blind Date , sicher bist du hier genau richtig.Gut,stellt sich die Frage,worauf wartest du?
Sexgeschichten nackte geile m├Ądels ,sofort anmelden .
Suchst du jemand von Emmen, oder Hamburg, vieleicht von Germany , vieleicht in Solothurn, in Stockerau? Bestimmt ist da jemand dabei.!